Strålande premiär på Motala GK.

motala2022

Så var vi äntligen igång! Först ut, den efterlängtade, Heden på Motala GK. Heden har etablerat sig som en mycket trevlig och uppskattad "hickorybana" som alltid är fin tidigt på säsongen. Dagens bjöd på strålande sol, en kännbar vind, ett mycket trivsamt och glatt hickorygäng och till och med ett grymt hickory-HIO. Norrköpings Lars Norén lyckades med det perfekta slaget på det kluriga hål 3! Stort grattis!

Brutto topp 3:
1. Jörgen Isberg Landeryds Golfklubb, 75
2. David Nygren Ombergs Golf Resort, 78
3. Kim Bergman Motala Golfklubb, 80

Netto topp 3:
1. David Nygren Ombergs Golf Resort, 65
2. Niclas Käck Landeryds Golfklubb, 69
3. Pär Svensson Mjölby Golfklubb, 69

Kompletta resultat Brutto

Kompletta resultat Netto

Moberg LinksGolf Hickory 2022

2022 års upplaga av Moberg LinksGolf Hickory avgörs 9-11 september och är bokningsbar på Min Golf från den 1 mars. Väl mött!

East Coast Masters - Vadstena 2021

vadstena final 2

Finaldags! Efter en kylslagen start på dagen så fick de flesta upp värmen bland Vadstenas mäktiga ekar och hala greener. Moberg och Nyman lyckades förvalta sin ledning i respektive klass OOM. Stort grattis! Kompletta OOM-listor och mer info kommer inom kort.

Stort tack till vår partner Gentlemen's Selection för det generösa prisbordet och tack till Vadstena GK all service och för det fina mottagandet!

pdfResultat Brutto

pdfResultat Brutto

Order of Merit 2021 inför Final

Ställningen på Order-of Merit inför finalen. De fyra bästa resultaten tillgodoräknas inför finalen. Mycket kan hända ännu... Speciellt i nettoklassen som är ett riktigt getingbo i toppen! Moberg LinksGolf Öland gav flera spelare en rejäl skjuts.

Bäddat för en ruskigt spännande final på Vadstena med dubbla poäng. (PS. Det finns just nu ett par lediga platser! Anmälan)

oom12

pdfKomplett lista Brutto

oom11

pdfKomplett lista Netto

 

Hickorygolf
Hickorygolf
Hickorygolf
Hickorygolf